fbpx

Switch Language

Glamour fotózás nőknek

Időpontot foglalok

Portré és modell fotózás

Időpontot foglalok

Üzleti portréfotózás

Időpontot foglalok

Családi fotózás

Időpontot foglalok

Kisállat fotózás

Időpontot foglalok
Számomra minden fotó egy érzést tükröz. Egy olyan módszer, amivel a pillanatot megőrizhetjük, képeinket később megnézegetve újra átélhetjük azokat az érzéseket, amiket korábban, abban a pillanatban tapasztaltunk. ​Nagyon szeretek természetet és embereket fotózni. A természetfotózás kicsit magányosabb forma, de mégis magával ragadó. Az emberek fotózása egészen más téma, úgy gondolom, minden ember más- más lelkivilággal és egyéniséggel rendelkezik, így igyekszem, hogy ez a képeken is látszódjon, hogy ki is valójában az illető.
sziklak-21_edited

“Sokan negatív vagy téves énképpel rendelkeznek önmagukról, ebből szeretném kimozdítani az embereket, főként a nők többségét, hacsak egy rövid időre is. Éppen ezért a modell-, portréfotók készítése során arra törekszem, hogy az ügyfél elégedetten távozzon és szépnek lássa magát a fotókon. Engem is elégedettséggel tölt el, amikor valaki szájából elhangzik a mondat fotózás után, hogy “huh, nem is tudtam, hogy ilyen szép vagyok…”

SZOLGÁLTATÁSOK

Fotózás helyszíne: Budapesten a XVI. kerületi vagy a IV. és V. kerületi fotóstudiókban.

5f6f70749e624489ae3e3221e58021a3

Glamour fotózás

Itt az ideje, hogy dögösnek érezd magad! Ha nincs, vagy kevés az önbizalmad, egy glamour fotózás garantáltan visszahozza.
0V3A6180

Portré és modell fotózás

Hogyha modell pályára készülsz és szükséged van egy profi portfólióra vagy hogyha bővíteni szeretnéd már meglévő modell portfóliódat. Jelentkezz!
bunny

Kisállat fotózás

Neked is van kedvenced otthon, aki “néha” rabszolgaként kezel és kiszolgáltatja magát? Bizonyítsd be, hogy megérdemli, és készítsünk róla imádnivaló fotósorozatot.
0V3A8950

Családi fotózás

Minden családnak vannak történetei, amelyek a boldogságról és az összetartozásról szólnak. Örökítsük meg a meghitt és vicces közös családi pillanatokat!

Üzleti portré Judit

Üzleti portréfotózás

Ha szükséged van egy bizalmat keltő képre, amit használhatsz weboldaladon, közösségi média oldalakon, önéletrajzhoz, vagy egyszerűen csak szeretnél pár jó képet magadról.

parallax layer

VÉLEMÉNYEK

INSTAGRAM