Blog

üzleti fotózás

A MUNKANÉLKÜLISÉG ÉS AZ ÜZLETI FOTÓZÁS JELENTŐSÉGE NAPJAINKBAN

BY VIVIEN, MÁJUS 30, 2021

A munkanélküliség és az üzleti fotózás jelentősége napjainkban: A koronavírus idején még inkább szükség van arra, hogy professzionális legyen az online megjelenésünk. 

A járvány okozta munkanélküliség rengeteg embert érint. Amellett, hogy a béreket csökkentették nagyon nehéz visszakerülni a munkaerőpiacra. Egy- egy pozícióra megszámlálhatatlan mennyiségű jelentkezés érkezik. Ebben a helyzetben kiemelt jelentősége van annak, hogy olyan önéletrajzot juttassunk el a Hr osztályokra, amely profin megírt és egy minőségi portré fotót is tartalmaz. Ezzel is növelve az esélyünket az állás elnyerésére.

Szintén a vírus miatt kialakult helyzet következtében sokan inkább azt választják, hogy saját vállalkozást indítanak. Saját vállalkozás esetében szükségszerű, hogy legyen weboldalunk és jelen legyünk az online közösségi tereken. Ezeken a felületeken is növeli a sikerességünket, hogy ha professzionális portré fotókat töltünk fel a megfelelő tartalom mellett.

Tudat alatt először a fotót nézzük meg és csak ezután olvassuk el az írott tartalmat. A látottak alapján ítélünk és választunk. Hogyha nem szimpatikus, amit látunk, akkor tovább keresünk. Egy megnyerő, bizalmat keltő kép a sikerünk kulcsa lehet. Hogyha te is szeretnéd a vállakozásodat sikerre vinni, vagy a lehető leggyorsabban állást kapni a jelenlegi helyzetben, akkor jelentkezz egy üzleti fotózásra. 

Írj üzenetet, ha szeretnél időpontot foglalni vagy egyéb kérdésed van a fotózással kapcsolatban.

13 + 14 =