Blog

üzleti fotózás

HOGYAN PÓZOLJUNK GLAMOUR FOTÓZÁS SORÁN?

BY VIVIEN, FEBRUÁR 6, 2020

Hogyan pózoljunk glamour fotózás során?

“Nem tudom hogyan kell pózolni…😱 Hangzott el ez a mondat nagyon sok ügyfelem szájából.

Emiatt nem kell aggódni, mert senki sem tudja hogyan kell profin pózolni, hacsak nem modellnek születtél. Ezért vagyok én, aki segít neked ebben is, és a glamour vagy modell fotózás során végig a segítségedre leszek a helyes pózok kivitelezésében.

Annak érdekében, hogy ez még jobban menjen és magabiztosabban állj a kamerák elé, összeállítottam nektek egy kisebb anyagot arról, hogy mire érdemes odafigyelni és hogyan lehet felkészülni előre otthon a glamour és modell fotózásra.

  1. Hasat be, mellet ki! Álló pózoknál alap, hogy kihúzzuk magunkat. A mell kinyomásával és has behúzással kihangsúlyozzuk a nőies formákat. Ez a póz magabiztosságot sugároz.
  2. Ne szembe állj a kamerával. Sokkal jobban mutat a képeken, hogyha oldalt vagy csavart testhelyzetben pózolsz. Arról nem is beszélve, hogy ennek a beállásnak köszönhetően karcsúbban nézel ki.
  3. Lazán a kezeket! Ne szorítsd magadhoz. Ügyelj arra, hogy a tested és a karjaid között legyen tér. Ne dugd el a kezeidet a tested mögé.  Nézd meg a különbséget tükör előtt! Tedd az egyik kezedet a csípődre a másikkal túrj a hajadba majd próbáld ki, hogy mindkét kezed a tested mellett lóg. Ügye te is látod, hogy melyik jobb? 😊
  4. Toka ellen: próbáld ki a gúnár-pózt! Az álladat kicsit told előre és emeld fel. Így a nyakad hosszabbnak látszik és elrejtheted az esetleges tokát. De ne ess túlzásba, az égig emelt áll felnagyítja az orrlyukakat, míg a nagyon leszegett fej optikailag megnyújtja az orrot és rövidíti a nyakat.

 

Az alábbi képek segítségével meríthettek néhány ötletet, hogy hogyan lehet pózolni a glamour és modell fotózások során. Ha szeretnéd a teljes pózolási anyagot ( több száz oldal, amely álló, üllő és fekvő pózolási példákat tartalmaz) ingyen megkapni, írj az info@vivienkaszai.com  e-mail címre vagy kattints ide: http://vivienkaszai.com/idopontfoglalas/

Jó pózolást és gyakorlást mindenkinek.:)

Írj üzenetet, ha szeretnél időpontot foglalni vagy egyéb kérdésed van a fotózással kapcsolatban.

12 + 14 =