KARÁCSONYI FOTÓZÁS

Karácsonyi fotózás!

Közelednek az ünnepek újra. Mi lehetne tökéletesebb ajándék, mint egy fotó a szeretteidről?
A karácsonyi fotózás során a képek karácsonyi környezetben készülnek. A műterem enteriőrje ennek megfelelően ünnepi hangulatba öltözik. A gyerekek gyorsan otthon érzik magukat ebben a környezetben. Karácsonyfa, kis mackó, hintaló, puha szőnyegek várják a család apraja-nagyját, hogy megörökítsünk néhány meghitt vagy vicces pillanatot közösen. Egy ilyen ünnepi környezetben elkészített fénykép tökéletes ajándék lehet a nagyszülőknek, barátoknak és szeretteidnek.

A fotózás alkalmával készül kép az egész családról, gyerekekről és szülőkről is külön. A műterem maximum 5 fős családok fogadására alkalmas.

Természetesen karácsonyi hátterekkel várom a párokat is, vagy ha csak magadról szeretnél egy pár ünnepi hangulatú képet.

Hogyan zajlik egy karácsonyi fotózás nálam?

A karácsonyi fotózások általában vidáman telnek. Számomra fontos, hogy ne csak képeket kapj, hanem maga a fotózás is élmény legyen számodra/számotokra.

Mit vegyetek fel?

Nagyon cukin tud mutatni, hogyha a család minden tagja egységes szettben pózol vagy egységes színű ruhában. A fotózásra több szettet is hozhattok magatokkal.

A karácsonyi fotózás előtt egy személyes találkozó vagy online videobeszélgetés keretében megbeszéljük a fotózás részleteit, így felkészülten érkezhettek a fotózási élményre.

A karácsonyi fotózásra a IV. kerületi stúdióban kerül sor.

A karácsonyi fotózást követően a képeket nyers formátumban, digitálisan kapod meg. Ezekből a nyers képekből választhatod ki azokat a képeket, amiket retusáltan szeretnél megkapni. A retusált képek általában 1-2 héten belül kerülnek átadásra digitális formátumban.

Idén az alábbi csomagok közül választhattok:

 

🎄Mini karácsonyi családi csomag:🎄

  • 30 perc fotózás
  • 10 db korrekciózott kép
  • 5 db retusált kép, amelyet digitálisan formában kaptok meg
  • előtte kiválaszthatjátok, hogy melyik díszletet szeretnétek.

Ár: 28.000 Ft.

 

🎄Nagy karácsonyi családi csomag:🎄

  • 50 perc fotózás
  • 20 db korrekciózott kép
  • 10 db retusált kép, amelyet digitálisan formában kaptok meg
  • előtte kiválaszthatjátok, hogy melyik díszletet szeretnétek.

Ár: 38.000 Ft

 

Jelentkezz fotózásra a 0630-319-5348 vagy a lenti időponfoglalási mezőt kitöltve!

A fotózásokon maximum 5 fős család tud részt venni. A fotózásokra előzetesen időpontot szükséges egyeztetni e-mailen vagy telefonon. A fotózás saját ruhában történik. A díszleteket és a kiegészítőket a IV. kerületi fotóstudió biztosítja.

 

 

 

Képek az idei díszletről:

11 + 7 =