“Sokan negatív vagy téves énképpel rendelkeznek önmagukról, ebből szeretném kimozdítani az embereket, főként a nők többségét, hacsak egy rövid időre is. Éppen ezért a modell-, portréfotók készítése során arra törekszem, hogy az ügyfél elégedetten távozzon és szépnek lássa magát a fotókon. Engem is elégedettséggel tölt el, amikor valaki szájából elhangzik a mondat fotózás után, hogy “huh, nem is tudtam, hogy ilyen szép vagyok…”

Rólam

Hogy mit is jelent nekem a fotózás? ​ Számomra minden fotó egy érzést tükröz. Egy olyan módszer, amivel a pillanatot megőrizhetjük, képeinket később megnézegetve újra átélhetjük azokat az érzéseket, amiket korábban, abban a pillanatban tapasztaltunk.

Nagyon szeretek természetet és embereket fotózni. A természetfotózás kicsit magányosabb forma, de mégis magával ragadó. Az emberek fotózása egészen más téma, úgy gondolom, minden ember más- más lelkivilággal és egyéniséggel rendelkezik, így igyekszem, hogy ez a képeken is látszódjon, hogy ki is valójában az illető.

Sokan negatív vagy téves énképpel rendelkeznek önmagukról, ebből szeretném kimozdítani az embereket, főként a nők többségét, hacsak egy rövid időre is. Éppen ezért a modell-, portréfotók készítése során arra törekszem, hogy az ügyfél elégedetten távozzon és szépnek lássa magát a fotókon. Engem is elégedettséggel tölt el, amikor valaki szájából elhangzik a mondat fotózás után, hogy “huh, nem is tudtam, hogy ilyen szép vagyok”

Hogy ki vagyok én? ​ Imádok fotózni, a fényképezőgép életem szerelmévé vált. Ezenkívül szeretem az állatokat. Mindig is voltak, vannak és lesznek körülöttem házi állatkák, akik vidámabbá teszik az életemet. Immáron 11 éve két nyuszi boldogítja minden napjaimat, akiket nem lehet “lelőni” fél percre sem.

Említésre méltó még a pszichológia iránti vonzalmam is, amely sokat segít a fotózások során. Főként portré- és családi fotózással foglalkozom.

Végzettségek

  • Alkalmazott Fotográfus, Corvinus, 2020
  • Alkalmazott Fotográfus, Fotósképző, 2018
  • Studio világítástechnika tanfolyam, Welczenbach Tamás Studio, 2017
  • Photography Masterclass, Phil Ebiner, 2017
  • Portrait Photography Masterclass – All about headshots, Phil Ebiner, 2016
  • Portrait Photography with simple gear, Don Giannatti, 2016
  • The Ultimate posing flow for portrait photographers, Sandy Dee, 2016
  • Adobe Photoshop CC: Retouching and Effects Masterclass, Chad Newman, 2016
  • AdobeLightroom CC: Photo Editing Masterclass, Phil Ebiner, 2016
  • Digitális Grafika, Cziráki Barbara – DesignAkadémia, 2016

 

Írj üzenetet, ha szeretnél időpontot foglalni vagy egyéb kérdésed van a fotózással kapcsolatban.

4 + 15 =

                                                                       Kövess!