Családi fotózás

„Kétség sem fér hozzá, hogy a család és az otthon az, amely által az emberi társadalom legnagyobb erényei születnek, erősödnek és táplálkoznak.” Winston Churchill

Neked találták ki, hogyha szeretnél a családodról, gyermekeidről vicces vagy éppen meghitt családi képeket készíttetni.

A gyerekek gyorsan nőnek, hipp-hopp elszaladnak az évek. Lépten-nyomon fotózgatod őket te is otthon, hogy megőrizd ezeket a visszahozhatatlan pillanatokat. Mit szólnál, hogyha néhány profi kép is készülne róluk?

Hogyan zajlik egy családi fotózás nálam?

A családi fotózások általában vidáman telnek, még akkor is, hogyha minden trükköt bevetve kell megmosolyogtatni a gyermekeidet. Számomra fontos, hogy ne csak képeket kapj, hanem maga a fotózás is élmény legyen a családodnak.

Hogyha van házikedvencetek otthon, természetesen ő is jöhet a fotózásra, mint a család szerves tagja.

Mit vegyetek fel?

Nagyon cukin tud mutatni, hogyha a család minden tagja egységes szettben pózol vagy egységes színű ruhában. A fotózásra több szettet is hozhattok magatokkal.

A családi fotózás előtt egy személyes találkozó vagy online videobeszélgetés keretében megbeszéljük a fotózás részeleteit, így felkészülten érkezhettek a fotózási élményre.

A fotózásra 3 budapesti műteremben kerülhet sor, kiválasztjuk előtte, hogy neked melyik a megfelelő helyszín a dekorációkat és a kiegészítőket illetően.

A családi fotózást követően a képeket nyers formátumban, digitálisan kapod meg. Ezekből a nyers képekből választhatod ki azokat a képeket, amiket retusáltan szeretnél megkapni. A retusált képek általában 1-2 héten belül kerülnek átadásra digitalis formátumban.

 

Fotózás ajándékba?

Hogyha kifogytál az ajándékozási öteletkből egy családi fotózás tökéletes, életre szóló emlék lehet szeretteid számára. Igényelj ajándékutalványt!

Írj üzenetet, ha szeretnél időpontot foglalni vagy egyéb kérdésed van a fotózással kapcsolatban.

3 + 13 =