Glamour fotózás

Mi is az a glamour vagy fehérneműs fotózás?

A glamour (jelentése varázslatos szépség, ragyogás) olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása. A stílus gyakran ötvözve használja a sminkelésfodrászatretusálás és a világítás technikáit, ezzel is hangsúlyosabbá téve a fotóalany szépségét, és elkendőzve esetleges hibáit.

Neked találták ki ezt a fotózást:

  • hogyha szeretnél néhány szexis képet magadról, hogy megmutasd magadnak vagy a párodnak, hogy milyen csábító, gyönyörű nő vagy,
  • hogyha nincs elég önbizalmad, ez a fotózás garantáltan önbizalomnövelő hatással lesz rád,
  • hogyha szeretnéd kipróbálni egy napra, hogy milyen érzés modellnek lenni és dögös szerkókba bújni,
  • hogyha olyan ruhákat, kiegészítőket szeretnél felvenni, amiket eddig sosem mertél.:)

 

Hogyan történik egy glamour fotózás nálam?

A fotózásokat egy személyes találkozó vagy online videóbeszélgetés előzi meg, ahol átbeszélünk minden részletet, ami fontos lehet.  Ezáltal teljesen felkészülten tudsz a kamera elé állni a fehérneműs fotózás napján.

Előjáróban ezek a kérdések szoktak felmerülni.

Milyen ruhát/ fehérneműt hozzak magammal?

Mindig azt szoktam javasolni, hogy olyat, amiben jól és szexisnek érzed magad. Hiszen ez a fotózás arról szól, hogy kihozzuk belőled a dögös énedet.:) Érdemes több szettet is elhozni a fotózás napjára. Alapdarabok szoktak lenni a magassarkú, harisnyakötő, fehér és fekete színű fehérneműk.

Nem tudom hogyan kell pózolni…   Emiatt nem kell aggódni, mert senki sem tudja hogyan kell profin pózolni, hacsak nem modellnek születtél. Ezért vagyok én, aki segít neked ebben is, és a fotózás során végig a segítségedre leszek a helyes pózok kivitelezésében.

Ha van elképzelésed a pózokat illetően, szívesen fogadom az ötleteidet, akár képeket is mutathatsz az internetről, hogy milyen pózok állnak hozzád közelebb.

Hol lesz a fotózás?

A fehérneműs fotózásra a XVI., V., és IV. kerületi studiókban kerülhet sor attól függően, hogy milyen környezetet és hátteret részesítesz előnyben. Személy szerint én kedvelem a fekete műtermet. Ilyen típusú műterem kevés van Budapesten, a falak, mennyezet teljesen fekete. Közkedvelt Glamour fotózási helyszín. Természetesen, hogyha a világosabb helyiségek és fotók híve vagy, arra is van lehetőség.

Szükségem van fodrászra/ sminkesre?

Nem feltétel, hogy sminkben legyél a fehérneműs fotózás során. Ez esetben is azt szoktam javasolni, hogyha szoktál sminkelni, akkor abban gyere vagy vedd igénybe az általam biztosított sminkes/ fodrász szolgáltatásait. Viszont, hogyha nem szeretnéd, akkor smink nélkül is kihozzuk belőled csábító énedet. Bárhogy is döntesz, az a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben.

A fotózás napján a stúdióban egy elkülönített öltözőben/ sminkszobában kezdjük a készülődést a fotózásra. A készülődés alatt a világítások beállításra kerülnek az általad kiválasztott műteremben.

Ezek után kezdődhet is a glamour fotózás.:)

A fehérneműs fotózást követően a képeket nyers formátumban, digitálisan kapod meg. Ezekből a nyers képekből választhatod ki azokat a képeket, amiket retusáltan szeretnél megkapni. A retusált képek általában 1-2 héten belül kerülnek átadásra digitális formátumban.

Fotózás ajándékba?

Hogyha kifogytál az ajándékozási ötletekből egy glamour fotózás tökéletes, életre szóló emlék lehet barátnőid, női ismerőseid számára. Igényelj ajándékutalványt!

 

Te is szeretnéd megmutatni dögös oldaladat? Keress bátran!

Írj üzenetet, ha szeretnél időpontot foglalni vagy egyéb kérdésed van a fotózással kapcsolatban.

2 + 15 =