Kisállat fotózás

Életem egén apró tünemény. Ez a tündéri, kicsiny, bundás lény…”

A kisállatokat sokan családtagként kezeljük otthon, hiszen szerves részei az életünknek. Mókás viselkedésükkel örömöt hoznak az életünkbe. Ezek a kis/ nagy szeretetgombócok boldogabbá teszik mindennapjainkat. Megtanulhatjuk tőlük, hogy milyen is a feltétel nélküli szeretet. Még akkoris melegség önti el a szívünket, amikor kedvencünk percek alatt megsemmisíti a lakás egyes darabjait vagy maguk után hatalmas szőrtelepeket hagynak szerte szét a lakásban.

Hogyan is történik a kisállat fotózás?

Egyik kedvenc területem a nyuszik fotózása. Ennek nagyon egyszerűn az az oka, hogy nekem is van két gyönyörű, zabálnivaló szőrgombócom.  Akinek van nyuszija, jól tudja, hogy ragaszkodnak a környezetükhöz és az abból való kiszakítás stresszt okoz, ezért fotózásukat saját otthonukban javaslom. A nyuszi sajnos nem “vakuálló” :D, éppen ezért nyuszik fotózása során villanó fényt sem szoktam használni.

Kutyusok és cicusok fotózása más téma, ezen kedvencek fotózására budapesti stúdióban kerül sor.   A reakciójuk nem kiszámítható egy ilyen lámpákkal teli, vakus környezetben, így hozzájuk több türelemre van szükség. Egyesek élvezik, hogy ők állnak a figyelem központjában, mások kicsit zavarodott állapotba kerülnek.

A fotózás előtt egy személyes vagy online videobeszélgetés keretében megbeszéljük, hogy milyen kiskedvencről szeretnél fotókat készíttetni, hol kerüljön sor a fotózásra (stúdióban vagy saját otthonában).  Ennek megfelelően kalkulálok ki egyedi árajánlatot a számodra.

Milyen kiskedvenc vehet részt a fotózáson?

  • Kutyus
  • Cicus
  • Nyuszi
  • Tengerimalac, hörcsög, degu, vadászgörény…

Fotózás ajándékba?

Hogyha kifogytál az ajándékozási ötletekből egy kisállat fotózás tökéletes, életre szóló emlék lehet állatimádó barátaid, ismerőseid számára. Igényelj ajándékutalványt!

Neked is van kedvenced otthon, aki “néha” rabszolgaként kezel és kiszolgáltatja magát? Bizonyítsd be, hogy megérdemli, és készítsünk róla imádnivaló fotósorozatot!

Írj üzenetet, ha szeretnél időpontot foglalni vagy egyéb kérdésed van a fotózással kapcsolatban.

12 + 1 =