Portré és modell fotózás

A modell fotózások során kipróbálhatod azt, hogy milyen a kamerák kereszttűzében állni. Ezen a fotózáson az lehetsz, aki csak szeretnél.

A modell fotózás alatt minden csak rólad szól, te vagy a középpontban.

Mikor van szükséged ilyen képekre?

  • Hogyha modell pályára készülsz és szükséged van egy profi portfólióra vagy hogyha bővíteni szeretnéd már meglévő modell portfóliódat.
  • Ha csak kíváncsi vagy arra, hogy milyen a modellek világa és szeretnél magadról lenyűgöző fotókat készíttetni, hogy a képek láttán mindenkinek leessen az álla.

Hogyan történik egy modell fotózás nálam?

A fotózásokat egy személyes találkozó vagy online videóbeszélgetés előzi meg, ahol átbeszélünk minden részletet, ami fontos lehet.  Ezáltal teljesen felkészülten tudsz a kamera elé állni a fotózás napján. A modell képek mellett készülnek portré képek is rólad, melyeket felhasználhatsz önéletrajzhoz, közösségi média oldalakhoz.

Előjáróban ezek a kérdések szoktak felmerülni.

Milyen ruhát hozzak magammal?

Mindig azt szoktam javasolni, hogy olyat, amiben jól és szexisnek érzed magad. Hiszen ez a fotózás arról szól, hogy kihozzuk belőled a maximumot.:) Érdemes több szettet is elhozni a fotózás napjára.  A ruhadarabok megfelelő kiválasztásában stylist munkatársam is segítségedre lehet, hogyha szükség van rá.

Hol lesz a fotózás?

A portré és modell fotózásra a XVI., V., és IV. kerületi stúdiókban kerülhet sor attól függően, hogy milyen környezetet és hátteret részesítesz előnyben. Személy szerint én kedvelem a fekete műtermet. Ilyen típusú műterem kevés van Budapesten, a falak, mennyezet teljesen fekete. Természetesen, hogyha a világosabb helyiségek és fotók híve vagy, arra is van lehetőség.

Szükségem van fodrászra/ sminkesre?

Ez egy olyan fotózás, ahol a legtöbbet kell kihozni belőled, ezért javasolt, hogy sminkben jelenj meg a fotózáson, hiszen a legszexisebb oldaladat szeretnéd mutatni.

Sminkes, fodrász és stylist segítsége kérhető felár ellenében a csomagárakon felül.

A fotózás napján a stúdióban egy elkülönített öltözőben/ sminkszobában kezdjük a készülődést a fotózásra. A készülődés alatt a világítások beállításra kerülnek az általad kiválasztott műteremben.

Ezek után kezdődhet is a fotózás.:)

A portré és modell fotózást követően a képeket nyers formátumban, digitálisan kapod meg. Ezekből a nyers képekből választhatod ki azokat a képeket, amiket retusáltan szeretnél megkapni. A retusált képek általában 1-2 héten belül kerülnek átadásra digitális formátumban.

 

Fotózás ajándékba?

Hogyha kifogytál az ajándékozási ötletekből egy modell fotózás tökéletes, életre szóló emlék lehet barátnőid, ismerőseid számára. Igényelj ajándékutalványt!

 

Készen állsz egy modell fotózás élményre? Jelentkezz bátran!

Írj üzenetet, ha szeretnél időpontot foglalni vagy egyéb kérdésed van a fotózással kapcsolatban.

11 + 3 =